STEM IS FEM оголошує приз п’ятого модулю "3D моделювання і друк

Домашній 3D-принтер із набором матеріалів отримає переможниця онлайн модулю освітнього проєкту STEM IS FEM.
STEM IS FEM оголошує приз п’ятого модулю "3D моделювання і друк

П’ятий модуль проєкту STEM IS FEM буде присвячено технологіям 3D моделювання та друку у найрізноманітніших галузях. 13-14 червня захід вже вдруге відбуватиметься в онлайн форматі через карантинні обмеження. 

Саме таку тему мы обрали на прохання учасниць попередніх модулів, яким кортіло познайомитися ближче саме із цим перспективним напрямком. Призом гран-прі творчого конкурсу стане устаткування для домашньої 3D-лабораторії - принтер та матеріали до нього та відтермінована поїздка-сюрприз на світову STEM-подію. Її переможниця зможе отримати, коли світ повністю оговтається від пандемії. 

Дві учасниці, які посядуть друге місце, отримають онлайн курс “Програмне забезпечення для 3D-друку” від Іллінойського університету. 

Окрім конкурсного завдання дівчата послухають мотивуючі виступи відомих жінок, поспілкуються із жінками, які вже зараз використовують у своїй роботі технології 3D моделювання та друку, та візьмуть участь у практичних майстер-классах від партнерів проєкту. 

Взяти участь у конкурсі можуть дівчата-старшокласниці будь-якого закладу середньої освіти України. Відбірковий конкурс на участь у модулі триває на нашому сайті.

0