Просвітницькі мандри виставки «Наука – це вона» в жовтні

Експозиція «Наука – це вона» мандрує Україною! Наша виставка відкривається у бібліотеках, школах, університетах, освітніх центрах та музеях.

Експозиція «Наука – це вона» мандрує Україною! Наша виставка відкривається у бібліотеках, школах, університетах, освітніх центрах та музеях. Ми вдячні всім організаторкам і організаторам за інтерес до нашої ініціативи.

Заклади, які провели виставки «Наука – це вона» у жовтні: Созонівський ліцей, Луцький міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді, КМДШ, Технологічний багатопрофільний ліцей ім. А. Мазура, Запорізька гімназія № 6, Буринська спеціалізована школа І-III ступенів №1 імені В.М. Кравченка, 24 Гімназія Вінницької міської ради, Центральна дитяча бібліотека у Харкові, Дитяча Бібліотека 40 м.Одеси, Національний історико-культурний заповідник "Чигирин".

Сподіваємося, історії 12 українських зірок науки надихнуть школярів та школярок досліджувати світ та розвивати свої таланти!

Також яскрава виставка була відкрита у Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля в рамках проєкту HeForShe University Tour від наших партнерів ООН Жінки в Україні.

Сучасні портрети українських науковиць прикрашають стіни Музею науки Малої академії наук України.

Також ми раді повідомити, що в жовтні Інтерактивна виставка “Наука - це вона” переїхала у Київський палац дітей та юнацтва назавжди.

Крім здобутків українських вчених, на виставці представлені винаходи жінок з усього світу, без яких неможливо уявити сучасне життя. Інтерактивна виставка не залишить нікого байдужим, адже всі експонати можна торкатися! Як і світ техніки й науки, вони будуть змінюватись і доповнюватись світлинами й історіями про досягнення та сучасні винаходи українських та світових науковиць. Виставка проходитиме у палаці на постійній основі. 

STEM is FEM реалізує освітній арт-проєкт «Наука – це вона» за підтримки ООН Жінки в Україні/UN Women Ukraine  та Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ)/ UNICEF Ukraine як частину глобальної кампанії UN Women «Покоління рівності».

0