Проект STEM IS FEM оголошує приз свого першого модулю!

Проект STEM IS FEM оголошує приз свого першого модулю на тему “Біотехнології”. Ним стала участь у найбільшому польському STEM-саміті для жінок.
Проект STEM IS FEM оголошує приз свого першого модулю!

Новина, на яку ви довго чекали - що ж стане призом для переможниці першого модулю?!

Проект STEM IS FEM оголошує приз свого першого модулю на тему “Біотехнології”. Ним стала участь у найбільшому польському STEM-саміті для жінок - Women in Tech Perspectywy. Переможниця конкурсного модулю, що відбудеться у Києві 19-20 жовтня, отримає повністю профінансовану поїздку для неї і супроводжуючого дорослого на два дні до Варшави та повний доступ до події.

Минулого року на Women in Tech зібрались більше 2 500 учасників із 37 країн, аби послухати більше 100 спікерів. Цього року про свою участь вже заявили представники Стенфордського університету та найбільшої у світі організації технічних спеціалістів - Інституту інженерів електротехніки та електроніки, компаній Intel, Siemens, Facebook, Google, Cisco, Amazon та багатьох інших. Протягом двох днів жінки з усього світу обговорюватимуть розвиток технологічних галузей, та місце в ньому жінки, ділитимуться досвідом та мотивуватимуть одна одну на звершення. 

Передбачив проект STEM IS FEM і приз на випадок, якщо дитина не зможе поїхати за кордон. Ним стане участь у Nobilitet – київській “пре-паті” вручення Нобелівських нагород 2019. На науковій “вечірці” молоді українські науковці, інтелектуали та освітяни популярно розкажуть кому та за що дістанеться Нобелівська премія у 2019-му році. Протягом заходу відбудуться шість лекцій від кращих спікерів, які фахово розуміються на відкриттях та досягненнях у галузях фізіології та медицини, економіки, літератури, захисту миру, фізики та хімії. А до того ж переможниця отримає піврічне передвступне менторство від справжнього українського науковця, який допоможе розібратися, де саме варто вивчати цікавий дівчині напрямок, як потрапити на омріяну спеціальність та не розгубитися під час вступу до дорослого життя. 

Нагадаємо, що у вересні проект розпочав он-лайн тестування старшокласниць з усієї України для участі у проекті. 19-20 жовтня відбудеться освітній модуль у Києві, під час якого дівчата зануряться у тему біотехнологій. Зустрінуться з жінками, які працюють у галузі, поставлять їм свої запитання, дізнаються про те, як нині розвивається тема і які кар’єрні перспективи пропонує, завітають до компаній обраного напрямку. І, звісно, візьмуть участь у фінальному конкурсі.

Тестування для участі у наступному модулі, присвяченому темі IT розпочнеться вже в листопаді.

0