Пересувні експозиції «Наука – це вона» були відкриті в різних куточках України в листопаді

Просвітницька виставка про 12 українських науковиць подорожує Україною. В листопаді було відкрито декілька яскравих експозицій.

Виставка «Наука – це вона» розвиває нові суперздібності та таланти! В листопаді пересувні експозиції були відкриті у різних куточках України.

В бібліотеці села Лотатники  експозицію з портретами науковиць організувала одна із читачок бібліотеки - студентка Західноукраїнського Національного Університету Олеся Герин. Вона провела цікаву екскурсію для всіх бажаючих.

Учні 10-А класу Приватного закладу освіти «МудрАнгелики» представили в бібліотеці ім. М. Коцюбинського освітній арт-проєкт «Наука – це вона» та виступили в ролі досвідчених екскурсоводів.

Займатися наукою та досліджувати світ – дуже захопливо. На виставці «Наука – це вона» ми розказуємо про українських науковиць цікаво та креативно. Адже творчість та наука тісно пов'язані між собою.

В цьому переконалися учні та учениці освітнього простору Respublika Kids. Дошкільнята з захопленням розглядали яскраві сучасні портрети крутих українських науковиць і слухали їхні історії, написані переможницями конкурсу есе.

Пересувна виставка також була представлена у Баришівській гімназії, і ще буде відкриватися в інших навчальних закладах Баришівської територіальної громади.

Ми вдячні всім, хто популяризує цікаву науку разом з нами.

STEM is FEM реалізує освітній арт-проєкт «Наука – це вона» за підтримки ООН Жінки в Україні та Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) як частину глобальної кампанії UN Women «Покоління рівності».

0