Відбірковий конкурс на тринадцятий модуль від STEM is FEM стартував опівночі

На офіційному сайті STEM is FEM стартував відбірковий конкурс на модуль «IT: eLearning», який відбудеться 27 – 28 листопада в онлайн форматі. Партнерами модуля «IT: eLearning» виступає освітня платформа Preply.

Сьогодні опівночі розпочався відбірковий конкурс на модуль «IT: eLearning», який відбудеться 27 – 28 листопада в онлайн форматі.

Партнерами модуля «IT: eLearning» виступає освітня платформа Preply, яка допомагає мільйонам людей з різних країн ефективно вивчати іноземні мови у режимі реального часу з досвідченими репетиторами.

З моменту заснування компанії у 2012 році, Preply керується місією формувати майбутнє ефективного навчання. Зараз у Preply працюють понад 400 співробітників більш ніж 48 національностей, які мешкають у Барселоні та Києві, і незабаром планується відкриття офісу у США.

Модуль реалізується завдяки гранту «THE GIRLS' FUND» від організації Purposeful, що заохочує активних дівчат бути цілеспрямованими в побудові світу без стереотипів. Ця спільнота бере участь у глобальній кампанії UN Women «Покоління рівності» з популяризації гендерного паритету серед молоді.

На учасниць чекають зустрічі та спілкування із зірковими спікерками, цікаві освітні лекції, воркшопи, творчі завдання та призи. Та головне - надихаюче середовище, в якому кожна зможе відкрити у собі нові таланти та здібності.

Володарка Гран-прі отримає Apple iPad128Gb, шанс особисто зустрітися зі співзасновниками глобальної освітньої платформи Preply в офлайн або онлайн форматі, депозит на 200$ для вивчення будь-якої мови на Preply, а також книгу з особистими побажаннями від команди.

Учасниці, які посядуть два других призових місця, отримають депозити на 200$ для вивчення іноземних мов із досвідченими тьюторами на Preply та книги від команди.

Щоб подати конкурсну заявку, треба зареєструватися на сайті https://stemisfem.org та дати відповідь на 4 питання.

Відбірковий конкурс триває з 13 жовтня по 5 листопада включно.

Участь у модулі – безкоштовна. Чекаємо на конкурсі заявки від школярок з усією України!

0