Відбірковий конкурс на модуль «Косметична промисловість» офіційно стартував!

STEM is FEM оголосив старт конкурсу на чотирнадцятий освітній модуль на тему «Косметична промисловість», який відбудеться 19 – 20 лютого. Відбірковий конкурс триває до 26 січня включно.

STEM is FEM оголосив старт конкурсу на чотирнадцятий освітній модуль на тему «Косметична промисловість», який відбудеться 19 – 20 лютого.

У модулі можуть взяти участь школярки з усієї України. За сприятливої епідеміологічної ситуації він буде проведений у Києві. Організатори беруть на себе витрати на транспорт, проживання та харчування учасниць, які не проживають у столиці.

На освітньому модулі протягом двох днів провідні фахівчині галузі знайомитимуть дівчат з основами косметологічного виробництва. Вони розкажуть про найновітніші технології, найзатребуваніші спеціальності, а також порадять, як готуватися до навчання на косметичного технолога.

Дівчата дізнаються про косметичну промисловість, її наукові здобутки, особливості косметичної продукції, процеси виготовлення, екологічність виробництва, альтернативи тестування продукції на тваринах, впровадження європейських стандартів.

На модулі також будуть виступати мотиваційні спікерки, які надихнуть дівчат розвивати свої таланти. Окрім того, організатори запланували екскурсії та тематичний призовий конкурс. Учасниця, яка найкраще впорається із конкурсним завданням, отримає цінний приз. Всі дівчата отримають сувеніри та іменні грамоти.

Щоб взяти участь у модулі «Косметична промисловість», школярки повинні зареєструватися на офіційному сайті https://stemisfem.org та відповісти на 3 конкурсні питання. Заявки будуть розглядатися експертною радою STEM is FEM. 30 фіналісток модуля буде запрошено на захід електронним листом.

Відбірковий конкурс на модуль триває з 6 по 26 січня включно.

Бажаємо успіхів всім конкурсанткам!

0