У Гаазі відбулася презентація виставки «Наука – це вона» від STEM is FEM

У Гаазі в рамках міжнародної конференції «ЄС та Східне партнерство» відбулося урочисте відкриття експозиції, що знайомить світ із талановитими українськими науковицями 20 – 21 сторіччя.

«Наука – це вона» подорожує світом і знайомить з креативною наукою. У Гаазі в рамках міжнародної конференції «ЄС та Східне партнерство» відбулося урочисте відкриття експозиції, що знайомить світ із талановитими українськими науковицями 20 – 21 сторіччя.

Дякуємо Міністерству закордонних справ України  та Посольству України в Нідерландах /Embassy of Ukraine in the Kingdom of the Netherlands за підтримку нашого проєкту!

На заході виступила Тимчасова повірена у справах України в Королівстві Нідерланди Наталія Коломієць. Вона підкреслила: «Тема гендерної рівності, у тому числі у науці, є однаково цікавою для України, Нідерландів та інших європейських країн. Нам є ким пишатись у науці та ми з гордістю презентуємо це світовій спільноті».

Освітній арт-проєкт «Наука – це вона» реалізується STEM is FEM за підтримки ООН Жінки в Україні  та Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) в рамках глобальної кампанії ООН Жінки “Покоління Рівності”.

0