STEM is FEM запускає курс з урбаністики для дівчат

Громадська організація STEM is FEM запускає відбір на освітній онлайн модуль з урбаністики. Протягом чотирьох місяців 50 учасниць віком від 15 до 22 років отримають практичні та теоретичні знання з планування та розвитку міських територій. Зокрема, дівчата розроблять містобудівні проєкти для зруйнованих українських міст.
STEM is FEM запускає курс з урбаністики для дівчат

Громадська організація STEM is FEM запускає відбір на освітній онлайн модуль з урбаністики. Протягом чотирьох місяців 50 учасниць віком від 15 до 22 років отримають практичні та теоретичні знання з планування та розвитку міських територій. Зокрема, дівчата розроблять містобудівні проєкти для зруйнованих українських міст. Подати заявку на участь можна на нашому сайті у розіділі "Конкурс".

Курс розіб’ють на тематичні зустрічі, що триватимуть 3-6 годин та проводитимуться у вихідні двічі на місяць. Всього буде вісім зустрічей. Усі лекції запишуть і трансформують надалі у відеокурс.

Крім того, будемо проводити ще відкриті онлайн-лекції раз на місяць впродовж чотирьох місяців. Вони триватимуть 1-2 години та будуть розміщені на сторінках проєкту в соціальних мережах (Facebook та Instagram) і на сайті. 

Після проведених зустрічей дівчата розроблятимуть власні містобудівні проекти. Журі, до складу якого входять спікери проекту, оцінять запропоновані ініціативи і відберуть 10 найкращих. 

Надалі плануємо передати ці проєкти на перевірку та якісне доопрацювання спеціалістам з містобудування та архітектури. Вони допоможуть дівчатам зробити проекти реалістичними та придатними для реалізації.

Після цього STEM is FEM пітчитиме запропоновані проєкти місцевим громадам, органам місцевого самоврядування, бізнесам, міжнародним фондам чи організаціям, які інвестують у розвиток України.

Освітній онлайн-курс з урбаністики втілюється в рамках програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network

 

0