Оголошуємо призи модулю "Машинобудування"

Головним призом фінального конкурсу модулю стане красунчик MiJia Electric Scooter. Для дівчат, які посядуть два другі місця, ми підготували курс «Вступ до машинобудування», доступний онлайн на платформі Udemy.
Оголошуємо призи модулю "Машинобудування"

Шостий модуль проєкту - "Машинобудування" - заплановано на 29-30 серпня у Києві. Як завжди, ми плануємо познайомити дівчат із жінками, які вже працюють у галузі, цікаві освітні лекції, мотиваційні виступи успішних жінок, тематичні екскурсії та традиційний конкурс.

Головним призом фінального конкурсу модулю стане красунчик MiJia Electric Scooter, який точно пасуватиме учасниці, яка отримає гран-прі. Це не тільки екологічний, але дуже зручний і безпечний міський транспорт. Для дівчат, які посядуть два другі місця, ми підготували курс «Вступ до машинобудування», доступний онлайн на платформі Udemy.

Нагадаємо, що участь у модулі можуть взяти школярки зі всієї України, для цього потрібно пройти відбірковий конкурс на цьому сайті. Тестування триватиме з 6 по 26 липня. 30 дівчат, які найкраще впораються із завданням запросять на освітній модуль до Києва, повністю оплативши дорогу та проживання у столиці.

 

0