Відбірковий конкурс на модуль "Легка промисловість" від STEM is FEM та brabrabra розпочато!

STEM is FEM разом з брендом жіночої білизни brabrabra організовує освітній офлайн-модуль “Легка промисловість”. Подія проходитиме 23-24 вересня у Києві.
Відбірковий конкурс на модуль "Легка промисловість" від STEM is FEM та brabrabra розпочато!

17 серпня розпочинається відбірковий конкурс на участь у новому офлайн освітньому модулі нашого проєкту! STEM is FEM разом з брендом жіночої білизни brabrabra організовує освітній офлайн-модуль “Легка промисловість”. Подія проходитиме 23-24 вересня у Києві. Взяти участь в заході зможуть дівчата, що ще не вступили до закладів вищої освіти і навчаються у середній/старшій школі чи коледжі або ж взяли gap year. Дедлайн участі у відбірковому — 10 вересня. Поспішайте!

Під час модулю учасниці дізнаються, чому у сфері легкої промисловості, яку вважають “жіночою”, жінки обіймають переважно технічні та виконавчі посади нижньої ланки, а керівниками більшості модних домів та брендів є чоловіки. Експертки розкажуть про вплив одягу на здоров’я людини, ековідповідальність у виробництві, а також про fast та slow fashion. А ще — про кар’єру жінок у легкій промисловості: які існують напрямки розвитку, де шукати можливості та кому підійде ця галузь. Особлива увага спікерок буде приділена важливості дбати про своє тіло та його комфорт.

Подія проходитиме в Києві в офлайн-форматі, долучитися до неї зможуть дівчата з усієї країни. Участь у заході безкоштовна: організатори фінансують проїзд, проживання та харчування.

На дівчат чекатиме два дні освітніх та мотиваційних виступів, знайомство з провідними фахівчинями сфери та можливість дізнатися, які процеси відбуваються за лаштунками цієї галузі. Також в межах модуля учасниці виконуватимуть конкурсне завдання — ті, хто запропонують найкращі рішення, отримають призи від організаторів.

Захід стане першою колаборацією STEM is FEM та brabrabra в рамках якої будуть проведені ще низка спільних освітніх подій у форматі роуд шоу. Бренд білизни реалізовує модуль в межах ініціативи “Мій перший бра”.

У brabrabra наголошують: бренд завжди піклувався не лише про те, щоб виготовити якісну білизну, а й про те, щоб навчити дівчат та жінок піклуватися про себе, любити та цінувати власне тіло. І такий освітній захід стане ще однією можливістю поділитися власною експертизою у сфері легкої промисловості та наголосити на важливості турботи про себе.

 

0