STEM is FEM оголошує приз модулю "Екологія і Енергетика"

Проєкт STEM is FEM оголошує приз третього модулю “Енергетика і Екологія”. Ним стане участь у Yale International Alliance Conference on Global Citizenship у Римі.
Yale International Alliance Conference on Global Citizenship

Проєкт STEM is FEM оголошує приз третього модулю “Енергетика і Екологія”. Ним стане участь у Yale International Alliance Conference on Global Citizenship у Римі.

Конференція “Громадянин Світу” організована всесвітньовідомим Єльським університетом. Це один із найстаріших та найпрестижніших американських навчальних закладів, він входить до “Ліги плюща”, а разом із Гарвардським та Принстонським складає так звану “Велику трійку” найкращих університетів США.  Його випускниками були 5 президентів США, 13 Нобелівських лауреатів та 4 лауреати Оскару. Цього року програма конференції буде присвячена темам, які обєднують людство - Мистецтву без кордонів, Впливу змін клімата, Громадянському впливу на владу, Лідерству для бізнеса та суспільства та Глобальному різноманіттю та інклюзивності.

Спікерами конференції стануть лідери громадської думки з усього світу - від Лівану до США. Виступатимуть представники ООН, Світового Банку, Королівської академії мистецтв, Агентства США з міжнародного розвитку, Інститут Гарнізону, міністерств, бізнесових та громадських організацій. Протягом двох днів березня 2020 у Римі шукатимуть відповідь на питання - що таке бути громадянином світу. 

Аби потрапити на конференцію необхідно здобути гран-прі освітнього модулю проєкту STEM is FEM. Для цього необхідно пройти два етапи відбору. Перший відбувається просто зараз на нашому сайті до 25 січня. Участь у тестуванні можуть брати дівчата зі всієї України, які навчаються у старших класах, та ще не поступили до вишів. 30 кращих із тих, хто виконає завдання на сайті 15-16 лютого запросять до Києва на освітній модуль. Протягом двох днів дівчата познайомляться із жінками, які працюють у енергетиці та екології, відвідають установи, що зайняті у секторі, та візьмуть участь у фінальному конкурсі модулю. Саме його переможниця і отримає запрошення на Yale International Alliance Conference on Global Citizenship.

Окрім цього відзничені будуть ще двоє учасниць. Вони отримають доступ із подальшим отриманням сертифікату до онлайн курсу від відомої освітньої платформи Udemy
. Курс Ecosystem ecology (екологія екосистем) складається із 4 блоків, які викладаються за допомогою 3D-анімації, та допоможуть осягнути основні концепції екології, які складно зрозуміти без наочностей. 

Переможниці двох попередніх модулів проєкту STEM is FEM - присвячених Біотехнологіям та ІТ - отримали участь у Webit Festival Europe та Women in Tech Perspectywy.

0