Переможниця модулю IT візьме участь у Webit Festival Europe!

STEM is FEM оголошує приз модулю IT! Ним стала участь у Webit Festival Europe  Валенсії. 
Переможниця модулю IT візьме участь у Webit Festival Europe!

STEM is FEM оголошує приз модулю IT! Ним стала участь у Webit Festival Europe  Валенсії. 

14-15 грудня відбудеться другий модуль благодійного освітнього проекту STEM is FEM. Цього разу він буде присвячений темі IT. На освітній модуль в Києві запросять 30 дівчат, які найкраще впораються із відбірковим завданням на цьому сайті. У конкурсі можуть брати дівчата-старшокласниці, які ще не поступили до вишів, з усієї України. Під час модулю вони відвідають компанії українського IT-сектору, познайомляться із жінками, які в ньому працюють, поставлять їм свої запитання, послухають освітні лекції і виступи мотивуючих-спікерок. Після чого відбудеться підсумковий конкурс модулю, на якому учасниці змагатимуться за головний приз - участь у Webit Festival Europe в Іспанії.

Webit Festival Europe вже 12 років одна з ключових європейських подій у сфері технологічного бізнесу. Минулого року фестиваль відвідали 15 тисяч учасників із 120 країн, перед ними виступали більше 450 спікерів. Серед спікерів проекту представники найбільших технологічних компаній світу - CISCO, Huawei, Ubuntu, Skyscanner, Amazon, Mastercard, DELL, BMW, BLABLA car, Airbus. Цього року темою фестивалю організатори називають - перший погляд у майбутнє. У останній рік десятиріччя на фестивалі прогнозуватимуть, яким стане світ завдяки новим технологіям вже завтра. І саме до цих людей приєднається українська школярка, яка найкраще впорається із завданням від STEM is FEM.

Цікаві призи чекають і ще двох дівчат, які отримають друге місце під час освітнього модулю. Вони отримають річну підписку на онлайн лекції від платформи Projector Online. Більше 150 лекцій про графічний дизайн, веб-дизайн і інтерфейси, менеджмент і маркетинг, розробку та game production будуть доступні для них протягом року.

Переможниця модулю на тему Біотехнології - Наталія Снігур нещодавно повернулась з Women in Tech Perspectywy у Варшаві. Конкурс на участь у другому модулі триватиме на сайті до 30 листопада. 

0