STEM is FEM йде в он-лайн!

Четвертий модуль "Робототехніка та інженерія" відбуватиметься у мережі 11-12 квітня.
STEM is FEM йде в он-лайн!

У багатьох учасниць проєкту з'явились питання про те, як же відбуватиметься модуль "Робототехніка та інженерія" в умовах епідеміологічної непевності? Відповідаємо!

STEM is FEM йде в он-лайн! Четвертий модуль проєкту відбуватиметься у мережі 11-12 квітня. Ми знаємо, що особисті зустрічі та спілкування - це важлива частина нашого проєкту, та немає нічого важливішого за здоров’я наших учасниць та спікерів. 

Команда проєкту активно працює над тим, як зробити модуль цікавим, пізнавальним та наповненим у новій формі, і дуже сподівається, щоучасницям  сподобаються нові ідеї! Дівчата, які впораються із відбірковим туром, отримають спеціальне посилання і розклад нашого освітнього он-лайн модулю. В них так само, як і раніше, буде можливість поспілкуватись із жінками-високопосадовцями, задати свої питання спеціалісткам у інженерії та робототехніці, послухати цікаві лекції, доторкнутись до робототехніки своїми руками та взяти участь у конкурсі. 

Тому - не бійтесь вірусів, залишайтесь захищені, і знайте - на шляху до знань STEM-дівчат не спинить нічого! І не забувайте брати участь у відбірковому конкурсі! Він триває до 28 березня!

0