Оголошуємо старт четвертого відбіркового конкурсу!

4 березня стартував відбірковий конкурс на четвертий освітній модуль нашого проєкту. Тема - робототехніка та інженерія.
Оголошуємо старт четвертого відбіркового конкурсу!

STEM is FEM оголошує дати четвертого освітнього модулю. Подія пройде у Києві 11-12 квітня та буде присвячена робототехніці та інженерії. 

У 2017 році серед європейських студентів, що отримали диплом інженера було лише 20% дівчат. На думку експертів, в Україні гендерний дисбаланс ще більший. Наш проєкт має на меті повпливати на цю ситуацію, та довести дівчатам, що інженерна кар’єрна для них доступна і відкриває величезні перспективи.

Для цього ми проводимо відбірковий конкурс на цьому сайті. Зареєструватись може кожна українська дівчинка-старшокласниця. Із усіх бажаючих експертна рада обере 30 найкращих відповідей. Їх авторок запросять на освітній моудль у столицю. Під час події вони поспілкуються із спеціалістками, які працюють у обраному напрямі, відвідають галузеві установи, почують лекції мотивуючих топ-спікерок та візьмуть участь у фінальному конкурсі. 

На участь у попередньому, третьому модулі, претендували 150 дівчат. А серед спікерів проєкту відзначилися міністерки охорони здоров’я, соціальної політики і науки та освіти.

0